Ophalen uit het magazijn?


U kunt uw betaalde bestellingen ophalen in ons magazijn nadat u de e-mail “Uw bestelling staat klaar om opgehaald te worden” van onze winkel heeft ontvangen. Wij hebben geen betaalmogelijkheden in ons magazijn dus alleen bestaande en betaalde bestellingen kunnen worden opgehaald.
Ophaaltijden:
Maandag – Donderdag 10.00-16.00
Vrijdag 10.00-15.00


Kan ik producten toevoegen aan een reeds bestaande bestelling?


Het is mogelijk om bestaande bestellingen te wijzigen of een andere bestelling aan dezelfde zending toe te voegen. Als je merkt dat je sommige producten bent vergeten te bestellen, stuur ons dan een e-mail of neem contact met ons op via onze chatservice (indien beschikbaar) en we zullen je helpen hoe verder te gaan.
Meestal wordt een nieuwe bestelling gedaan zonder verzendkosten.
Opmerking! Het toevoegen van producten aan uw bestelling kan vertraging veroorzaken bij de verzending.


Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer u het e-mailbericht “uw bestelling is verzonden” heeft ontvangen, betekent dit dat uw bestelling is opgehaald, verpakt en klaar staat om te worden opgehaald door de koeriers- en postdiensten. Alle bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag opgehaald, verpakt en verzonden.


“DHL Express voor Lipo-batterijen” Verzendoptie. Wat?


Zoals velen wellicht gemerkt hebben. Het verzenden van lipo-batterijen is de afgelopen jaren moeilijker en meer gecontroleerd geworden. We hebben nu een manier gevonden om lipo’s via DHL te verzenden. Voor sommigen is deze optie gewoon een snellere manier om hun bestelde batterijen te krijgen en voor sommigen is het de enige manier om lipo-batterijen te krijgen als ze op een eiland wonen waar de enige optie voor vracht per vliegtuig is. Enige nadeel is dat lipo’s alleen kunnen worden verzonden met elektronische componenten van rc-auto’s, bijvoorbeeld stuurservo of snelheidsregelaar. Dit is een eenvoudige IATA-regel die de richtlijnen bepaalt wie en hoe luchtvracht mag worden afgehandeld. Als je hulp nodig hebt bij dit probleem, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice en we zullen je helpen.


Waarom springen productprijzen heen en weer?


Onze winkel is inclusief en exclusief btw volgens de landinformatie. In landen in de EU is btw inbegrepen en in landen buiten de EU is btw niet inbegrepen in de prijs.
Als u via een zoekmachine naar onze winkel komt, kan de automatisering van onze winkel uw landinformatie verkeerd weergeven en verkeerde prijzen weergeven. Controleer dus uw landgegevens bij het afrekenen.


Kan ik een deel van de producten retourneren?


Ja, we accepteren productretouren. Neem altijd contact op met onze klantenservice info@bestuurbarenauto.nl wanneer je producten wilt retourneren. Er zijn geen gratis verzendkosten als het gaat om het retourneren van producten. Alleen garantieproducten hebben gratis verzendkosten.


Zijn RC Cars waterdicht?

Waterdichte modellen staan ​​duidelijk aangegeven in onze winkel.
Het is goed om in gedachten te houden dat zelfs dat uw kit waterdicht is, dit niet betekent dat u uw auto niet hoeft te onderhouden nadat u in natte staat hebt gereden. Het is ook goed om op te merken dat elektrisch en water een slechte combinatie is, altijd. We raden het gebruik van elektronica in volledig natte omstandigheden af.
Wat is Gear Mesh en wat is de juiste hoeveelheid?


De tandwieloverbrenging tussen het rondsel en het spoor moet een stuk papier (bijvoorbeeld printpapier) doorlaten. Zorg ervoor dat het tandwielnet ook niet te strak zit. Als je een geluid hoort wanneer je de tandwielen met je vingers ronddraait, is er te veel speling tussen de tandwielen. Als de versnellingsnaaf goed is ingesteld, bewegen de versnellingen en de auto soepel.


Worden het rondsel en de spurgear gesmeerd of gesmeerd?


Over het algemeen is er geen vet nodig tussen het spoor en het rondsel. Het vet trekt stof en vuil aan, wat voor problemen kan zorgen.
De handleidingen van sommige automodellen kunnen u echter adviseren om vet op de versnellingen te smeren, dus controleer altijd de handleiding van uw auto om zeker te zijn.
Kan ik de connector naar mijn ESC wijzigen zonder de productgarantie uit te schakelen?


Het hangt van het merk af. Traxxas staat bijvoorbeeld GEEN ENKELE wijzigingen aan hun producten toe zonder hun garantie uit te schakelen. En aan de andere kant laten racemerken zoals Hobbywing het wel toe om connectoren te veranderen. Alleen aanpassingen aan de binnenkant van de behuizing zullen de garantie uitschakelen.
In principe is het in RTR-auto’s een goede optie om een ​​adapter te gebruiken als de connector moet worden vervangen.
Je kunt het altijd nakijken in de producthandleiding en mocht je het antwoord daar niet kunnen vinden, dan kun je er altijd naar vragen bij onze klantenservice.