BESTE RC AUTO’S VOOR MINDER DAN $50

Of je nu een jonge volwassene, een tiener of zelfs een ouder bent, je moet toegeven dat de gedachte aan het bezitten van een RC-aangedreven raceauto je gelukkig maakt! Waarom is dat zo? Nou, de waarheid is dat de beste RC-auto’s onder de $ 50 gewoon zo vermakelijk zijn!
Ze dragen het concept dat drones beroemd heeft gemaakt, het is een feit! Het is eigenlijk een miniatuurauto waarmee je rond kunt rijden met vloeiende bedieningselementen. De drones gingen natuurlijk nog een stap verder en voegden een 3e dimensie toe aan het geheel. Daarom werden ze zo succesvol. In feite kun je drones beschouwen als het RC-speelgoed van de volgende generatie.
Maar je wilt nu toch geen drone? Anders zie ik niet in waarom je überhaupt naar deze site zou komen. Je wilt toch een RC-auto? En niet zomaar een RC-auto – u wilt de beste RC-auto onder de $ 50? Nou, als ik het goed heb (en dat heb ik zeker), heb ik een speciale traktatie voor je in petto!
Onder deze paragraaf vindt u een lijst met de top 10 beste RC-auto’s op de markt die onder de $ 50 passen. Als uw budget niet beperkt is tot $ 50, bent u misschien geïnteresseerd in onze lijst met 5 RC-auto’s onder de $ 100. Er zijn tal van modellen om uit te kiezen, maar ik nam de tijd en kwam met de 10 beste. Daar zijn ze!
 

WAT VOOR SOORT RC-CARS KUNT U KRIJGEN VOOR ONDER $50?

Dit is waarschijnlijk de eerste vraag die bij iedereen opkomt voordat ze een speelgoed RC-auto kopen. Nou, dat en zijn deze RC-auto’s van minder dan $ 50 goed … maar daar zullen we direct na de lijst meer over praten. Laten we voor nu eens nader kijken naar de soorten RC-auto’s die onder de $ 50 zijn geprijsd!

MUURKLIMMERS

Zoals de naam al doet vermoeden, kan dit type RC-auto muren beklimmen. Ze doen dit meestal met krachtige zuigventilatoren die onder het lichaam zijn geplaatst en die de lucht wegzuigen en een vacuüm creëren. Hierdoor kunnen muurklimmers effectief de zwaartekracht trotseren en je huis muur voor muur veroveren.

MINI REPLICA’S

Als je een miniatuur Ferrari of Lamborghini wilt, is de kans groot dat je een 1/16 of 1/14 mini-replica kunt krijgen. Deze RC-auto’s zijn misschien niet de meest wendbare (of snelle) auto’s, maar het zijn gedetailleerde weergaven van echte modellen, waardoor ze gewilde koopwaar zijn.

ROCK CRAWLERS

Rotskruipers hebben hun naam gekregen vanwege hun vermogen om door verschillende soorten obstakels te rijden, zoals rotsen, hellingen en al dat soort dingen. Dit wordt gedaan door onafhankelijke ophangingen en schokbestendige ontwerpen die hun kansen om langs obstakels te rijden effectief vergroten.

5 BESTE RC-AUTO'S ONDER $ 50

5. BLEXY RC AUTO

Blexy RC is de fabrikant van de eerste RC-auto voor jongeren die we zullen bespreken. Omdat ze uitsluitend handelen in goedkope, zorgeloze kindermodellen, heb je er nog nooit van gehoord. Aan de positieve kant, hun 1/18 RC-aankoop ziet er fantastisch uit en voelt fantastisch aan, daarom staat het op deze lijst!

TAG VAN EEN BETAALBARE PRIJS

Dit is ongeveer de beste RC-auto die je ooit zult kopen voor ongeveer $ 35. Het bevat zelfs een tweede batterij, waardoor uw gebruiksduur effectief wordt verdubbeld. Als het op runtime aankomt, hebben we het over een batterijduur van een half uur wanneer beide cellen samen worden gebruikt. Het operationele bereik is voldoende voor de meeste achtertuinen en reikt tot 150 voet (ongeveer 50 meter). Als het op topsnelheid aankomt, is het duidelijk dat dit alleen een goede RC-auto voor kinderen is — hij kan iets sneller dan 15 km/u (ongeveer 10 mph) rijden.

RC BUGGY LEREN MET SOLIDE CONSTRUCTIE

Als het gaat om dergelijke goedkope RC-modellen, is er geen genie voor nodig om erachter te komen dat ze meestal bedoeld zijn voor kinderen om te bedienen. Ze zijn compact, eenvoudig te gebruiken en kunnen geen snelheden bereiken die schade aan objecten/eigendommen kunnen veroorzaken of mensen in gevaar kunnen brengen. Ze zijn misschien niet in staat om dezelfde enorme sprongen te maken als hun grotere tegenhangers, maar ze kunnen desondanks urenlang vermaak bieden aan jongeren van alle leeftijden. Het zijn geweldige RC-auto’s voor beginners en bieden een geweldige leerervaring. Als je een van deze aan een tiener wilt geven, moet je echter een beetje meer in je portemonnee steken.

4. JEYPOD RC AUTO

Het volgende item op onze lijst is de goedkope RC-auto van JEYPOD. Deze is iets duurder dan het hierboven genoemde Blexy RC-model, maar biedt op de meeste fronten aanzienlijk betere prestaties. De belangrijkste factor is echter dat het niet duur is, waardoor het een ideaal cadeau is voor elke gelegenheid.

ER ZIJN VEEL BATTERIJEN IN DE PAKKET.

JEYPOD’s RC-buggy, geloof het of niet, wordt geleverd met in totaal vier batterijen in de doos. Laat je paarden niet helemaal opwinden omdat je denkt dat je een uur kunt rennen. Nee, er zijn twee batterijen nodig voor de meegeleverde zender (AA of AAA, ik weet het niet zeker) en twee voor de RC-auto zelf. Zelfs nog, twee batterijen zijn fantastisch, vooral als je bedenkt dat je met beide meer dan een half uur speeltijd krijgt.

EXTRA INFORMATIE

JEYPOD’s RC-buggy is geen pretje in termen van andere specificaties. Het heeft een topsnelheid van ongeveer 200 fett en kan ver voorbij 10 mph gaan, waardoor het een betrouwbare hardloper in de achtertuin is. Het ontwerp is ook uitstekend. Het is strak en netjes, maar er zijn weinig of geen reserveonderdelen te koop. Maar als je verder kunt gaan dan het idee dat het misschien maar een eendaags wonder is (wat prima is voor een geschenk), lijkt JEYPOD’s RC-buggy een geweldige optie.

3. SZJJX ROCK

Het ontwerp van deze 1/18 RC-auto is gedurfd. De ongebruikelijke voorkant met drietraps differentieel en een snelle servo zal het eerste zijn dat je zult noemen. Beide combineren om een ​​ongelooflijke ervaring te creëren waarmee deze schoonheid met gemak kan worden gecontroleerd.

SPECIFICATIES IN HET ALGEMEEN

Maar dat is niet het enige intrigerende aspect van deze. Laten we verder gaan met zijn krachtige lithiumbatterij, die een looptijd heeft van iets meer dan 20 minuten. Helaas mist het een snellaadoptie (wat te verwachten is van zo’n goedkoop model), maar het laadt nog steeds op in ongeveer 3 uur.
Als je het nu nog niet hebt gemerkt, is de SXJJX een fantastische RC-auto die een leuke ervaring biedt. Hij is niet alleen snel (ongeveer 20 mph) en robuust, maar hij heeft ook sterke veren en ongeëvenaarde klimkracht, waardoor hij een uitstekende outdoor-imperator is.

DINGEN WORDEN VERPAKT

Om deze uitleg af te ronden, geloof ik dat ik nog een paar laatste woorden moet zeggen. Dus, hier gaan we… De nummer twee van vandaag heeft een uitstekend frame en een bescheiden (maar agressief) ontwerp aan de binnenkant, evenals geschikte hardware. Over het algemeen is de SXJJX ongetwijfeld een fantastische waarde. Voor deze prijs kan het zelfs als een koopje worden beschouwd!

2. BEZGAR 1/14 OFF-ROAD

Ondanks het feit dat Bezgar nu een overvloed aan RC-trucks heeft in het goedkope en middensegment van de markt, zijn ze niet bijzonder populair. Waarom is het zo? Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Wat ik je kan vertellen is dat de meeste van hun modellen goed uitgebalanceerd zijn, met een uitstekende prijs-prestatieverhouding en uitstekende evaluaties. Hetzelfde kan gezegd worden van dit 1/14 schaalmodel, dat in verhouding tot het prijskaartje een sukkel is.

EEN FANTASTISCHE RC-WAGEN VOOR ONDER $50

Als je dit koopt voor iemand die geen jongere is, zal het geen goed cadeau zijn. Dit apparaat is beslist te traag voor een volwassene… hel, het is ook veel te traag voor een tiener! Ik probeer Bezgars instapmodel 1/14 niet te minimaliseren, maar het is wat het is, zoals de populaire meme luidt.
Dat het alleen op jongeren is gericht, is niet altijd negatief. Voor het geld zou dit zelfs de beste speelgoedauto kunnen zijn die er is. Wat wil je nog meer van een kindermodel dan duurzaamheid, twee accu’s en een topsnelheid van 25 km/u?

GROTER DAN HET GEMIDDELDE

Zoals eerder vermeld, is het 1/14-model van Bezgar een vrij groot model dat voor minder dan $ 50 wordt verkocht. Je zou denken dat 1/18 en kleinere modellen de norm zouden zijn, maar deze tart de mal. En dat doet hij in stijl, als ik het zo mag zeggen, met een sterke brushed motor en kwalitatief goede ophangveren. Verwacht met dit apparaat geen rotsklimmen… Maar dat sluit de mogelijkheid van off-road rijden niet uit…

1. DOUBLE E RC AUTO

Het Double E 1/18-model, dat beschikt over 4×4-aandrijving en een waanzinnig sterke motor, is de beste auto die je kunt krijgen voor iets meer dan $ 50. We hebben het hier over een kant-en-klaar model, wat betekent dat het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het op te starten en op zijn eerste koers te gaan. Dus laten we deze plaag eens nader bekijken en uitzoeken wat hem drijft!

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Laten we beginnen met de basis, want ik weet zeker dat velen van jullie je RC-auto’s volledig beoordelen op basis van hun statistieken. Dit apparaat wordt aangedreven door een kleine geborstelde motor die snelheden tot 21 mph kan bereiken. Het is niet het veiligste op de markt, maar wat had je verwacht voor $ 50?
Met een batterij van 800 mAh kun je een looptijd van ongeveer 30 minuten verwachten. Je kunt het beste er nog een paar bij Amazon bestellen, zodat je geen twee uur (de oplaadtijd) hoeft te wachten tussen elke racesessie.

GEWELDIGE AANKOOP

De belangrijkste verkoopaspecten van deze kleine bugger zijn de snelheid, uitstekende looptijd en gecontroleerde afstand (werkt meer dan 2,4 GHz en gaat redelijk ver). Dat, en het feit dat het kant-en-klaar wordt geleverd! Een stevige carrosserie, rubberen banden en een IPX4 waterdichte certificering ronden een toch al fantastische kit af. Als u echter op zoek bent naar een geweldige allround RC-auto op instapniveau, dan is de Double E RC Car de beste!

BESTE RC-AUTO'S ONDER $50 | FAQ

 

IS $50 GEWOON TE LAAG VOOR EEN JUISTE RC-WAGEN?

 
Het hangt ervan af hoe serieus je bent met betrekking tot de hele RC-racehobby, en of je het alleen koopt voor een eendaags plezier. Als het antwoord op de tweede vraag ja is, dan zie ik niet in waarom je geen spotgoedkope RC-auto zou moeten kopen. Ze zijn leuk, kunnen meer dan een dag meegaan (als je voorzichtig bent) en doen zich voor als solide instapopties.
 
Als u daarentegen iets wilt dat maandenlang meegaat, terwijl u ook vervangende onderdelen online kunt kopen, kunt u overwegen om de prijsplafond iets te verhogen.
 
 
 

BETEKENT MEER GELD MEER KWALITEIT?

 
De enige reden waarom u zou moeten overwegen om de prijsplafond iets te verhogen, is kwaliteitsverbetering. In zo’n laag segment van de markt kan zelfs een stijging van $ 50 het verschil betekenen tussen een solide en een afschuwelijk model. Het is duidelijk dat $ 50 niet veel uitmaakt als we het hebben over duurdere secties, zoals RC-auto’s onder de $ 500. Dus ja, om een ​​lang verhaal kort te maken – meer geld betekent meer kwaliteit, althans in deze prijsklasse.
 
 
 

WAT MOET IK DOEN ALS IK ZO’N GOEDKOPE RC-WAGEN BREEK?

 
Dat is de echte vraag! Helaas denk ik dat je het antwoord niet leuk zult vinden. Zie je, deze goedkope drone-fabrikanten hebben niet echt veel vervangende onderdelen beschikbaar. Het zien van weinig tot geen vervangende onderdelen zou niet zo verwonderlijk moeten zijn. In feite zijn de enige onderdelen die u kunt vinden de generieke onderdelen die door vrijwel alle merken worden gebruikt. Als we het hebben over propriëtaire dingen zoals chassissecties of originele wielen, ben ik bang dat je niet veel geluk zult hebben om er een te vinden.
 
 
 

WAT ZIJN DE BESTE RC-AUTO’S ONDER $ 100?

 
De beste manier om te ontdekken hoe ver RC-auto’s kunnen gaan, is door stapsgewijze wijzigingen aan te brengen in je arsenaal. Als je net begint of je wilt je kinderen kennis laten maken met deze geweldige hobby, moet je op zoek gaan naar RC-auto’s onder de $ 100 of onder $ 50. Deze link leidt je rechtstreeks naar onze gids die enkele van de beste opties voor die specifieke prijs laat zien. Realistisch gezien zijn ze veel beter dan die in dit stuk. Nou, wie had geraden dat het prijskaartje verdubbelt, dat doet…
 
 
 

CONCLUSIE | RC AUTO’S ONDER $50 $

 
Deze lijst was zo leuk, nietwaar? Het beeldde 10 geweldige RC-auto’s af, waarvan vele unieke vaardigheden of uiterlijk hebben. We hadden ze allemaal; van politieauto’s, muurklimmende superhelden, brandweerwagens en standaard 4WD-buggy’s.
 
Als u op het punt staat een van deze te kopen, moet ik u helaas mededelen dat ik u niet verder kan helpen. Ik heb mijn best gedaan met de lijst om je kennis te laten maken met de beste keuzes die er zijn. Uiteindelijk is het nog steeds aan jou om te beslissen voor welke je gaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *